SERVEIS - LOGISTIX 2.0

SERVEIS LOGÍSTICS INTEGRALS AMB MAGATZEM MONO I MULTI-CLIENT

El servei Logistix 2.0 de Vilà Logística, permet externalitzar tota la cadena logística del client en producte acabat (outsourcing de la logística). 8.000 m2 de capacitat d’emmagatzematge, a 5 minuts de Barcelona. Els magatzems logístics de Vilà Logística posseeixen una ubicació privilegiada amb excel·lents comunicacions terrestres, aèries i ferroviàries. Consisteix en l’externalització de la logística (outsourcing logístic) en la seva màxima expressió.

Serveis oferts

Recepció comanda
  • Recepció de comandes a través d’Internet o via EDI.
Recepció producte
  • Recepció de producte acabat, control de quantitats i de l’estat del producte.
Emmagatzematge
  • Condicionament de la mercaderia per al seu emmagatzematge.
Gestió d’estocs
  • Gestió d’estocs amb traçabilitat de tot el procés. El client sempre té el control sobre la seva mercaderia i el seu estat, mitjançant la plataforma informàtica d’última generació de Vilà Logístics i la gestió per Ràdio Freqüència en els magatzems. Permeten realitzar inventaris online i el control de mínims i màxims a través d’alertes per referència. Aplicació de sistemes FIFO, LIFO, etc.
Comandes
  • Creació d’ordres de preparació segons client. Extracció d’unitats de mercaderia, palets i creació de caixes per a producte petit. Etiquetatge de paquets. Re-aprovisionament zona picking. Cross docking. Centralització en un sol magatzem de productes de diferents destinacions i unir-los per al seu lliurament en una única destinació.
Expedició
  • Control de mercaderia a expedir i creació d’albarans. Lliurament al client final segons indicacions.
Transport
  • Recollida i lliurament de les càrregues amb generació de rutes diàries. Càrregues completes amb vehicles propis, qualsevol tipus de vehicle, paqueteria, feines de paleta, seguiment per GPS, vehicles d’última generació complint normes europees de baixa contaminació i camions tipus tautliner amb possibilitat de càrrega superior, lateral i posterior. Servei porta a porta evitant manipulacions.

BENEFICIS PEL CLIENT

Amb la logística externalitzada, pot concentrar tot el seu esforç en la base de la seva activitat, despreocupant-se de les incidències que sovint es produeixen en la cadena logística.
Evita importants inversions en locals i equips de manutenció.
Converteix despeses fixes en variables i estalvia costos (permisos, impostos, costos de personal).
Allibera recursos humans que poden ser dedicats a activitats que aportin més valor.

 INTEGRATED OUTSOURCING

Contacta'ns