SERVEIS - PALL-EX

FUNDADA EL 1996 PALL-EX HA CRESCUT FINS A ARRIBAR A SER LA XARXA Nº1 AL REGNE UNIT DE DISTRIBUCIÓ DE MERCADERIA PALETITZADA

La nostra visió és convertir-nos en la xarxa paneuropea líder en distribució de mercaderia paletitzada. La xarxa Pall-Ex, basada en una relació clarament col·laborativa entre els seus integrants, es beneficia de l’alta eficiència del model operatiu de negoci radial, hub-andspoke, i proporciona un servei incomparable de distribució per les seves càrregues parcials a tot Europa. La marca Pall-Ex, sinònim d’innovació i infraestructura robusta, representa clarament la nostra capacitat de lideratge en el sector així com el coneixement i l’experiència operant xarxes de distribució express de mercaderia paletitzada. Els nostres valors són la base de la nostra estratègia de negoci i ens diferencien de la competència.

Serveis oferts

Servei
  • Diari a tota la península i Balears.
  • Prèmium 24h i Estàndard 48h.
  • Internacional.
Palet
  • EUR i 1,2×1,0.
  • Mega (Megafull), Complet (Full), Mitjà (Half) i Quart (Quarter).
  • Altres opcions.

TIPUS DE PALETS

La nostra xarxa de distribució

BENEFICIS PEL CLIENT

Utilitzem els sistemes d’informació TWINE (Transport and Warehouse Information Network Environment). Aquest sistema de gestió líder i innovador, desenvolupat exclusivament per la xarxa Pall-Ex proporciona una àmplia i robusta funcionalitat, permetent al seu corresponsal oferir i garantir de manera immediata la traçabilitat dels seus enviaments, el lliurament de la seva mercaderia amb el seu propi albarà i altres aspectes.

Traçabilitat i control total dels seus enviaments.
Confirmació de lliurament immediat a temps real.
Albarans digitalitzats l’endemà del lliurament.
Accés directe als seus enviaments des de la seva pròpia oficina.
Controlar en tot moment l’estat de les seves expedicions.

 INTEGRATED OUTSOURCING

Contacta'ns