QUI SOM - CONEIX-NOS

QUI SOM

Amb seu central a Viladecans (Barcelona), som una companyia amb gran tradició al sector de la logística i el transport de mercaderies, molt compromesos amb el client. Els nostres valors principals són:

Serveis oferts

L’experiència com a garantia

Vilà Logística, fundada fa més de 60 anys i amb seu central a Viladecans (Barcelona), és una companyia amb gran tradició en el sector de la logística i el transport de mercaderies. Simultàniament amb l’entrada, fa uns anys, de la tercera generació de la família dins la gestió, l’empresa ha consolidat la seva posició a Espanya. També es van ampliar els serveis de transport a nivell internacional i es va crear la Divisió Vilà Logística que ofereix serveis de logística integral.

L’especialització com a estratègia

L’especialització també aporta valor al client. La companyia està estructurada en dues divisions amb l’objectiu de fer créixer la seva especialització a les dues grans àrees de serveis que presta a la comunitat empresarial. Per una part, Vilà Logística s’orienta a la prestació de serveis d’externalització (outsourcing) de la cadena logística. L’altra divisió, Vilà Transports, està enfocada als diferents serveis de transports de mercaderies (càrregues completes, agrupament, paqueteria).

La tecnologia com a finestra competitiva

En els seus 8.000 m2 d’instal·lacions d’emmagatzematge, Vilà Logística compta amb la més avançada tecnologia al servei de la logística externalitzada per als seus clients i per al control i el seguiment de la flota de vehicles propis per al transport de mercaderies.

Les dimensions com a valor

Vilà Logística, com a empresa de mitjana dimensió en contraposició a les grans multinacionals del sector, aporta valor al client en termes de flexibilitat, agilitat, personalització i proximitat. Els clients ens compensen aquest valor rebut amb la seva lleialtat a llarg termini.

La qualitat com a objectiu

Dintre de la recerca constant de la millor qualitat dels seus serveis de transport i logística de productes acabats, Vilà Logística disposa de la certificació en ISO9001 i també en gestió mediambiental ISO14001, auditada per Applus. Tanmateix, tota la flota de Vilà Logística la composen vehicles d’última generació que compleixen les normes europees de baixa contaminació, inclòs un vehicle que funciona amb Gas Natural Liquat (GNL).

SERVEIS

Càrrega i descàrrega de contenidors
Crossdocking
Transport a les Illes Balears

MANAGING GOODS TODAY.

EARNING CLIENTS FOR LIFE.

Contacta'ns